martes, 1 de diciembre de 2009

VERGONYA ALIENA.



Vergonya , estupor, incredulitat , es el que he sentit davant del tema del arxiu Centelles, ja no se que pensar, davant de la jugada pel darrera del ministeri i de la incompetència de la Generalitat , i la família Centelles crec que ha vengut aquell que millor l'ha tractada , trobo vergonyis que després de lo que van costar portar els paper de Salamanca, ara marxi aquest important arxiu, Venjança de Madrid, o incompetència de la Generalitat, la veritat crec que les dues coses, l'arxiu a Salamanca, MANDA HUEVOS !!!!!

8 comentarios:

lisebe dijo...

Per diners es fa qualsevol cosa fins i tot vendres'el al millor postor.. pero no ho crec, perque si el Estat espanyol els hi donava 700.000 euros aquí els hi donarían molt mes.

Pero hi hauría altre cosa darrera.. despit ..un tó vengatiu... no se sap está molt terbol aquest tema

Vergonyós sí però es el que hi ha.. tristement

Petons

kika dijo...

no en sé gaires detalls, però hi ha moltes coses estranyes.
la familia diu que fa molts anys (des dels 70's) que estan oferint el material.
la competència entre l'estat i la generalitat per una cosa així em sembla demencial.
l'única raó que hi trobo són els quartos...
llavors, ja no cal dir res més.

Josep B. dijo...

Pel que m'he pogut assabentar fins ara la nostra estimada Generalitat havia donat l'esquena als Centelles, és de rebut que quan rebutges una oferta l'has de considerar perduda.

Si ens hem de cabrejar amb algú és amb els nostres governants, no pas amb la família Centelles

rits dijo...

La veritat és que no conec massa la història i no sé ben bé què ha passat, només el que surt aquests dies als mitjans. Segur que cap de les parts ha actuat bé i el pitjor que tots hem sortit perdent.

Garbí24 dijo...

Com sempre....la puta pela, de ben segur que aquests de la generalitat volien comprar per res i ells mateixos destinar un milions al projecte que anirien directament a algunes butxaques corruptes.
VERGONYA!!!!!!

Thera dijo...

És veritat que és vergonyós tot plegat! Però jo sóc dels qui penso que a qui s'ha tractat malament ha estat a la família Centelles. Crec que darrera dels quartos s'amaguen tractes tèrbols i ara se`ls fa servir com a cap de turc.

M. Antònia dijo...

Crec com Josep B. A sobre crec que la majoria d'estaments volen coses gratis, això és un treball particular, a sobre molts altres que no són catalans també van viure morts, incendis i altres pèrdues, pobles sencès abatuts. És com el mur de Berlín o les torres de NY, una gran tragèdia.

Anónimo dijo...

Vosotros devolveis lo que no es vuestro a Salamanca y Salamanca os devuelve a Centelles.
Trato?
Tampoco te creas que es para tanto, las fotos no son ninguna maravilla. Simplement en aquella epoca nadie o casi nadie tenia una camara de fotos.
Lo que te llama la atencion no es la calidad de su trabajo, si no la epoca que le toco vivir.

Lo mismo pasa con Robert Capa.