jueves, 26 de noviembre de 2009

ELS PIRATES DE LA SGAE.



No estic de acord amb que algú gravi una peli-cula del cine i la passi per Internet o faci copies i la vengui, per treure un benefici, però d'aquí ha considerar , pirateria els us dels programes P2P, es passar-se i cada cop que últimament es parla de la pirateria a Internet es refereixen als usuaris del P2P, un sistema amb el que es poden intercanvia arxius perfectament legals, això es com el canon sobre els suports per gravar que fan a tothom culpable, per que els que es comportant com pirates son ells interceptant trafic de Internet sense cas permís judicial i pretenen cobrar dues vegades per lo mateix , potser a la SGAE li tindria que posar fre el govern, per que jo si tinc un llibre meu que he pagat i mes be de gust deixar-li a un amic li deixo i no es delicte . Per que ho te que ser deixar-li escoltar una cançó que també he comprat i he pagat, o porque si tinc un establiment public i tinc la radio de musica ambient he de pagar si ja ho fa la radio.

PER UNA REGULACIO MES JUSTA DEL DERETS DE AUTOR.


6 comentarios:

sargantana dijo...

be..i jo que dic que tinc menys temps...i tu obrin blogs nous!!
no s'hi val!!
pero ja soc aqui....alerta amb el que dius..que te vigilo
se donde vives...
jajajjaaj
anims i endevant noi!
petonets

Fujur dijo...

Jo no estic d´acord amb lo de prohibir els programes tipo emule o ares, tot i però, és molt cert que la SGAE no pot donar el seu vistiblau incondicional,i molt més cert, encara, que molts escriptors necesiten la seva acció (junt a CEDRO) per tal de defensar el seu treball i rebre algún caler per viure....

lisebe dijo...

Això em recorda que quan compres cds verges ja estás pagant a la SGAE , quant el vols per us propi!!.

Trobo que la fiscalia dintre de poc anirá a per la SGAE que ja els hi fa falta que els parin d'una vegada.

Fa uns dies vaig estar llegint que un inspector de la SGAE va pasar per una barberia i va sancionar al barber per tenir la emisora de "los 40 principales" , abans d'ahir que vaig estar a Barcelona vaig coneixer a aquest bon home, i la veritat ho trobo de pel.lícula de Woddy Allen, quan m'explicaba el que ha de pagar a la SGAE cada més per possar la seva radio es per agafar a tota aquesta gent pels pels.

Si tothom en compte de aceptar la sanció denunciés crec que aviat s'acabaría.. però saben com possar la por al cos de la gent per que paguin.

Li faig fer un escrit per fer una denuncia i no sé com acabará aquest tema.
Realment es una vergonya viure amb tota una serie de lladres de tota mena, ja no saps qui es pitjor..!

Una pena de veritat!!

M. Antònia dijo...

Els que guanyen més, com sempre són els intermediaris. La SGAE paga alguna cosa als autors, però entre mig hi ha molts més "xupopters".
Tinc poc temps per llegir a tots els que m'agraden i comentar alguna cosa. Ho sento si no et dic res a vegades.

M. Antònia dijo...

Ah! Felicitats pel nou Blog.

Garbí24 dijo...

La questió es recaudar, recaudar, recaudar,..............