jueves, 19 de noviembre de 2009

LA OFICINA ANTIFRAU.

Com mesura urgent i de rentat de cara i a la vista que la corrupció surt per masses cadires de polítics, s'ha creat allò que estava aturat feia molt de temps, l'oficina antifrau, i els alcaldes de uns i dels altres estan enfurismats, diuen que nomes el fet de que un inspector de aquesta oficina entri a un ajuntament ja els posa sota sospita, Amb aquest argument els radars a la carretera i els controls de alcoholèmia també ens posen a tots sota sospita , si no tenen merda sota la catifa per que tant,rebombori, senyors batlles, queden molt lleix i  oposar-se a la oficina si que els posa sota sospita.

Per que crec jo que els inspectors aquests faran la seva feina amb discreció i no anunciaran igual que les multes les visites al “ Boletin oficial de la provincia”

També podria ser que donada la situació de crisis es tinguin que desplaçar per els nostres pobles , amb transport public i sense tom tom, i anar demanant per el veïnat on es la casa de la vila, i dien miri es que soc l'inspector de la oficina antifrau, i llavors segur que mes de un veí li dirà miri aquell que abans d'entrar a l'ajuntament era un pelacanyes i ara va amb Ferrari i se ha fet una xalet.


Model de roba de treball que portaran els inspectors de la oficina antifrau


MOLT BREU

Després de la alliberació del Alakrana‎, els parits es llencen els trastos al cap, coi que 39 treballadors , estiguin vius no mereix un respecte , ho es que com diuen alguns no tenien que haver pagat rescat, tan poc valorant una vida humana.

5 comentarios:

lisebe dijo...

Doncs tu mateix o has dit la vida humana no val dos reals!!
Ja pots fer el que que sigui que mentres estiguin al poder gents sense escrupuls hi serán tots els que vulguin fer el que estigui a les sevas mans..

De totes maneres que feian uns que tenien papers a les illes Sheiselles (no sé si s'escriu així) treballant per aquest armador, m'ho pregunto.

Torno a dir el mateix vivim a un moment a on serveix qualsevol cosa, clar que es la meva opinió.

Petonsss

Eli dijo...

Has vist alguna vegada el G-20 del Risto....
Doncs te'l recomano... te pocs péls a la llengua...!!!! Oficines antifrau....???? Estaran plenes a vessar!!! Aquest pais esta fatal...

Garbí24 dijo...

Qui ens garanteix la netedad dels inspectors?
haurem de crear un altre oficina per controlar-los?

Hada Isol ♥ dijo...

Del alakrana me alegro que sus tripulantes estén vivos,la polémica alrededor no sé que se lo arreglen entre ellos ,lo importante es que se salvaron vidas.de lo otro pues espero que esta oficina haga bien su trabajo,si hacen una aqui no queda un solo politico! te mando un abrazo y te felicito por este blog!

Fujur dijo...

jejejeje