miércoles, 6 de enero de 2010

EL SISTEMA PENITENCIARI


Com explicat altre bloc vaig anar a la presó amb un grup de teatre i trobo força be que haguí intercanvi de dintre a fora es mes ho trobo necessari que no sigui un mon tancat. I de fet la impressió que vaig percebre que la presó no servia mes que per castigar ,no per resoldre el problema de fons que havia portat a delinquir , la gran majoria incultura , lligat a mancances vitals tant materials com afectives, i la presó tal com esta plantejada actualment no serveix mes que per agreujar aquestes mancances en la gran majoria de interns i fer de la seva vida un roda de delinquir i presó.

Apart de ser totalment que els delictes per pura AVARICIA estiguin

menys o igual de penats que els fets per NECESSITAT .

Amb aixo no vull dir que no siguin necessaris les presons però tindrien que ser mes educatives ,que repressives.1 comentario:

Josep B. dijo...

Desgraciadament l'objectiu "natural" de les presons era i és aïllar aquells que infringeixen determinades lleis.

També hem de ser conscients que molts dels que hi acaben a la presó tenen difícil solució. Quan encara hi havia presos polítics una de les afirmacions era que el pres polític sempre recordava perquè hi era, el comú poques vegades, és prou difícil de corregir una actitud si qui la comet no la veu com una errada.