domingo, 14 de marzo de 2010

REALITAT DE UN PAÍS...

Aquests país , la febre del totxo, va agafar am força , de cop i volta el preu dels pisos va apujar-se fins a límits astronòmics, pro tant era el bancs i caixes finançaven tot ,

els polítics i experts econòmics semblava que no s'adonaven , que aquesta situació acabaria explotant , uns els primers per que la gran majoria s'han embutxacat molts euros de els constructors per les llicencies que atorgaven , estic segur que tots els casos que han sortit nomes son la punta del iceberg, tot això combinat amb la economia de fireta que tenim aquest país , abocat molta gent a la misèria i es força freqüent veure gent buscar menjar a les escombraries.Esta clar que el polítics ja han trobat solucions al tema.

MIREU.

5 comentarios:

Joan/racons dijo...

Esta claetr que millor que els avis, parats, i demes famolencs, passin gana a que burjin a la galleda de les escombreries per trobar una fruita o un tros de pa.

lisebe dijo...

Si i mentrestant la pensió dels parlamentaris la pujan, això es el que hi ha.
Nosaltres a pagar mes IVA,treballar mes anys i ells vivint del cuento tant com vulguin..!!

Injusticia i molta!!

Petonets

Hada Isol ♥ dijo...

Que duro es ver como fueron empujado a situaciones así,siento que se pudo evitar pero no quisieron hacerlo,es triste!

M. J. Verdú dijo...

espero que estiguis passant una bona setmana santa...

M. Antònia dijo...

Hem arribat al món de l'abundància que s'enmiralla en la més estricta probesa. Molts joves pels 40 han estat despedits de la feina i, volen que treballin els més grans?