martes, 20 de abril de 2010

xenofòbia


He llegit i he vist per la televisió aquesta noticia , realment em sembla que tildin a la gent de xenòfoba i de impedir el dret a la educació aquesta noia, la xenofòbia es predica a les mesquites , on es demana que no es relacionin amb la gent de aquí ni amb els que no practiquin l'islam, es prohibeix la entrada de dones , a moltes a gent que practica l'islam per ser negres, això es xenofòbi, i aquesta noia no se li nega cap dret a l'educació , al contrari se esta impedint que li imposin una cultura medieval, xenòfoba, si volen portar símbols discriminatoris que se els posin a casa seva, no a les escoles.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Es un tema complicat un bes molt gran

M. Antònia dijo...

He tornat i passo a saludar-te. És molt difícil tractar de dir quelcom sobre creences religioses, aquí també passa que hi ha "tabus", ara que busquem la igualtat per a tothom. Hi ha gent que no els interessa gens el tema.

Josep B. dijo...

El gran problema és establir on comença i on acaba la llibertat personal.

Particularment em resulta difícil de pair que hi hagi unes dones que vagin tapades d'amunt a avall perquè la seva religió els ho imposa.

Primer de tot no és pas veritat que l'Islam els hi imposi aquesta vestimenta sinó que respon a una sèrie d'interpretacions (aberrants dins l'aberració que és qualsevol religió) imposades per la tradició local.

Si fos una moda, la consideraria estúpida com totes les modes, però en defensaria el dret de la noia a vestir com volgués, però es tracta d'una marca, ella és neta i santa i les altres són unes putes infidels (no ho dic jo).

Ho sento, el vel s'ha de prohibir.

Aina dijo...

Podríem ser una mica més tolerants al respecte , que jo recordi estem a un país lliure!!
Lliure d’expressió, ara bé hauríem de ser més solidaris no tots “ els moros “ perdo per dir-ho així son iguals , no podem posar tota la gent al mateix sac ja que alguns d’ells si que estableixen les normes imposades del nostre país es més s’assenten espanyols i catalans.
com voleu que apliquin les nostres costums si el govern no els i posa prohibicions ni regles ?¿ un no aprèn sol . Així que si volem que això canviï hauríem de comença pel govern .

M. J. Verdú dijo...

Passo a saludar-te avui que és festa local a Lleida, perquè és la festa major. Petonets