lunes, 14 de diciembre de 2009

DISCRIMINACIÓ


Uns establiments de electrodomèstics tenen com a lema publicitari la frase” Yo no soy tonto” si amb el to i sentit de aquesta frase en lloc de “ Tonto”, posessin qualsevol altre col·lectiu , Dones, homosexuals, muts, lesbianes, cecs, invàlids..... el anunci estaria encara en vigor?

Es que un col·lectiu com els que tenen algun tipus de dis-capacitat mental no mereixen un respecte?

7 comentarios:

kika dijo...

per això mateix vaig deixar de comprar-hi fa temps.
i també perquè si mai tens algun problema amb alguna cosa que hi has comprat, ja et prots preparar.. llavors si que et maltracten!

Helena Bonals dijo...

Quanta raó que tens!

lisebe dijo...

Doncs crec que l'eslogan ho han fet aposta.. encara que no estic d'acord mes o menys el que vol dir es que si no compras alla ets això.

Pero tampoc estic d'acord amb molts anuncis i eslogans que fereixen tant a dones com homes i colectius amb un masclismes desbordat uns i d'altres ens tracten del mateix qiue aquest que dius tu però amb altres paraules.. fixati i veurás.

Garbí24 dijo...

Doncs en aquestes dates es de tontos entrar allà dins....

Josep B. dijo...

Fa temps va haver-hi una copisteria que va fer una campanya similar, un ruc que portava un rètol que deia on no feia ell les fotocòpies. El hi van fer retirar per ofensiu.

El que no acabo d'entendre és perquè en aquests poca-vergonyes els hi deixen fer, tanmateix hauríem de ser nosaltres els qui els hi féssim veure qui és el babau aquí.

Jo, personalment mai no hi compro, els preus no són més alts que al Carrefour, que tampoc no és econòmic, i si et falla alguna cosa les passes magres perquè te la canviïn.

Joana dijo...

Així és com tu ho dius.

Dar Vader dijo...

No penso que vulgui insultar a un colectiu, el que vol es insultar al que no comprin com quan Berlusconi va dir que, qui no li votes era gilipollas, i de fet, a es president, esten massa acostumats a deixar-nos insultar.
De totes maneres, alguna vegada que hi he anat, quan veig la cua que hi ha a devolucions penso que els tontos son els que compren.