domingo, 6 de diciembre de 2009

REPROCITAT?


Aquest mati he sentit a les noticies , he sentit de les repercussions de el referendum i la prohibició de  aixecar mesquites amb minarets a Suïssa, ( Prohibit nomes aixecar minarets) .I jo pregunto a quants països musulmanes podríem aixecar una església o senzillament practicar un altre religió.

6 comentarios:

Garbí24 dijo...

Molt a poc a poc, però els àrabs ens tornen a conquerir, no sé com és que els carísims exercits que mantenim a tota europa no se'n adonen. Vuit-cents anys per fer-los fora i ara nosaltres mateixos els hi paguem el bitllet de tornada.

lisebe dijo...

Tenim de nou l'Alandalus !!! mes aprop del que ens volem donar compte.. Que pena com diu en Garbi després de fer-los fora els tenim de nou per quedar-se en tot..

Peto

Josep B. dijo...

Cal dir les coses com són, fora de l'Aràbia Saudita on està prohibida cap religió que no sigui la islàmica a tots els països àrabs es poden construir temples cristians i sinagogues, el que està penat amb la mort és la conversió de musulmans a qualsevol altra religió.

Indubtablement la construcció d'esglésies i sinagogues passa per un ferri control dels imams de la zona.

Personalment no em preocupa que en construeixin els seus temples, el que em preocupa és la seva intenció d'aplicar la sharia en aquelles zones (barris, ciutats) on siguin majoria.

Cal recordar que a l'Islam encara no hi ha hagut la dissociació entre religió i política.

Thera dijo...

Jo també sento que poc a poc ens estan conquerint i sembla que no volem adonar-nos del que està passant. Jo subto de la facilitat per erigir esglèsies i momnuments cristians en paisos musulmants...

sànset i utnoa dijo...

Els musulmans contemplen els cristians i els jueus com a "religions del llibre", i -teòricament- els respecten més que qualsevol creença no islàmica. A pràcticament tots els països musulmans es poden construir esglèsies i sinagogues. El que passa és que la Yihad predica el mateix que predicava la Guerra Santa medieval. Són una minoria, però fan molt mal.

*Sànset*

Fujur dijo...

Jo no acabo d´estar d´acord amb la construcció de mesquites a Espanya (tampoc es qüestió de que la major mesquita d´Europa es faci a Sevilla, com es vol, a Al-Andalus, com ells diuen). Tot i però, tampoc estic d´acord amb la prohibició sense matisos de "totes" les mesquites. A Iraq hi ha cristians (perseguits més ara, amb la guerra, que no abans, el ministre d´exteriors de Sadam era cristià). A Iran hi ha jueus radicals, negacionistes de l´Estat d´Israel, que el consideren "producte interesat d´Occident". A Turquia hi ha de tot, al barri de Gálata d´Estambul hi ha una esglèsia catòlica gran entre d´altres... tot té matissos. Ara bé, que Europa es faci islàmica com diuen molts estudiosos.... no s´ha de permetre.

salutacions!