lunes, 21 de diciembre de 2009

Políticament correcte, demagògia


Fa uns dies llegia a ca la Joana Torres, aquest post, i sense volguera defensar la postura ni el tarannà de “ Senyor” Anglada si crec que de vegades a la política els polítics ( valgui la redundància) defugien temes i debats emparança en termes com políticament incorrecte, demagògia o populista.

Per exemple dir que el Sr Montilla cobra 164.043 això al dia es 449,44 euros i dir que hi han pensions mensuals per sota d'aquesta quantitat, o el atur nou dels autònoms es fer demagògia .

O si com diu en les estadístiques un tant per cent elevat de delictes el fan els immigrants es ser racista i xenòfob, simplement es una realitat, ser xenòfob o racista seria dir que tot els immigrants son uns delinqüents o que no tenen que tenir els mateixos drets que tothom, per que per exemple que diguin que Jaen es la ciutat on hi han mes homicidis , amb això ningú entén que estem menyspreant al habitants d'aquesta ciutat , crec que negar aquest debats radicalitzen postures i després ens tibem els cabells si partits com PxC tenen suport popular , per que sembla que la majoria de polítics estan sobre un pedestre i no volen sentir la realitat ni el que amoïna als votants.

1 comentario:

lisebe dijo...

A veure jo crec que tots o la majoría dels politics solsament parlan perque tenen boca , ells si que fan demagogia de las mateixas falacias que diuen i a sobre crec que se les creuen.

Es trist escoltar a quaselvol politic en aquest dies tant aprop de Nadal dien que hem de ser més altruistes.. quan no es la seva butxaca la que han d'obrir.

Cobrar tants diners i obrirse les vestidures con el antics sacerdots jueus i saduceos, dient que farán tal i qual cosa cuan tothom sap que es pura hipocresia..

Pero es el moment de la historia que vivim, malgrat això , cal no fer-se mala sang pensant.. i deixar correr el tema ens evitarem, tenir una llaga de estomac i el millor que podem fer es tratar de pasar-ho el mollor possible junt als nostres..

Petons